Server «egg og bacon» uten egg og bacon, men med deilig, frisk frukt. Perfekt for vegetarianere og fruktelskere, og samtidig en ypperlig mulighet til å prøve å lure noen også, sier matkunstner Ida Frosk.
Steg 1: Finn frem den deilige frukten, med så mange aprikoser du trenger (½ til hvert ”speilegg”).
Steg 2: Del aprikosen(e) langs den naturlige kanten de har slik at du får to like store deler. Fjern steinen.
Steg 3: Tøm litt yoghurt ut på en tallerken eller i en liten skål, og bruk en kniv eller skje for å forme den til en runding.
Steg 4: Legg den ene aprikoshalvdelen oppå yoghurten slik at det ser ut som et speilegg. Skjær ut strimler av vannmelon for å lage frukt-”bacon” og se om du klarer å lure noen – godt er det i allefall!
Bon appetit!
Steg 1: Finn frem den deilige frukten, med så mange aprikoser du trenger (½ til hvert ”speilegg”).
Steg 2: Del aprikosen(e) langs den naturlige kanten de har slik at du får to like store deler. Fjern steinen.
Steg 3: Tøm litt yoghurt ut på en tallerken eller i en liten skål, og bruk en kniv eller skje for å forme den til en runding.
Steg 4: Legg den ene aprikoshalvdelen oppå yoghurten slik at det ser ut som et speilegg. Skjær ut strimler av vannmelon for å lage frukt-”bacon” og se om du klarer å lure noen – godt er det i allefall!
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto