Til hovedinnhold

Sol- og uværsmat

10 min
5 varer
11
Sol- og uværsmat

Snart er det tid for hverdag igjen. Det merkes på været at det går mot slutten av sommerferien - på tide å returnere til brødskiver og få i seg mer grønnsaker! oppfordrer matkunstner Ida Frosk.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 2 skive(r) brød
  • 2 ss kremost, eller annet hvitt pålegg
  • 3 skive(r) gulrot
  • 2 stykker sukkererter, frø og bittelitt skall
  • 1 gul paprika, liten bit

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 2 skive(r) brød
  • 2 ss kremost, eller annet hvitt pålegg
  • 3 skive(r) gulrot
  • 2 stykker sukkererter, frø og bittelitt skall
  • 1 gul paprika, liten bit
Steg 1: Skjær opp to brødskiver.
Steg 1: Skjær opp to brødskiver.
Steg 2: Bruk en liten kniv for å forme dem til skyer. Bitene som blir til overs kan du mumse på eller enkelt gjøre om til krutonger ved å ha litt olivenolje på og slenge dem i stekeovnen til de blir tørre og gode.
Steg 2: Bruk en liten kniv for å forme dem til skyer. Bitene som blir til overs kan du mumse på eller enkelt gjøre om til krutonger ved å ha litt olivenolje på og slenge dem i stekeovnen til de blir tørre og gode.
Steg 3: Bre over smøreost eller annet hvitt pålegg.
Steg 3: Bre over smøreost eller annet hvitt pålegg.
Steg 4: Lag en sol av et par gulrotskiver, og lyn og torden med gul paprika og frøene av et par sukkererter. Stemningen kan illustreres ved å sette på små ansikter på skyene til slutt som i øverste bildet.
Steg 4: Lag en sol av et par gulrotskiver, og lyn og torden med gul paprika og frøene av et par sukkererter. Stemningen kan illustreres ved å sette på små ansikter på skyene til slutt som i øverste bildet.
woman cooking

Bon appetit!

Steg 1: Skjær opp to brødskiver.
Steg 1: Skjær opp to brødskiver.
Steg 2: Bruk en liten kniv for å forme dem til skyer. Bitene som blir til overs kan du mumse på eller enkelt gjøre om til krutonger ved å ha litt olivenolje på og slenge dem i stekeovnen til de blir tørre og gode.
Steg 2: Bruk en liten kniv for å forme dem til skyer. Bitene som blir til overs kan du mumse på eller enkelt gjøre om til krutonger ved å ha litt olivenolje på og slenge dem i stekeovnen til de blir tørre og gode.
Steg 3: Bre over smøreost eller annet hvitt pålegg.
Steg 3: Bre over smøreost eller annet hvitt pålegg.
Steg 4: Lag en sol av et par gulrotskiver, og lyn og torden med gul paprika og frøene av et par sukkererter. Stemningen kan illustreres ved å sette på små ansikter på skyene til slutt som i øverste bildet.
Steg 4: Lag en sol av et par gulrotskiver, og lyn og torden med gul paprika og frøene av et par sukkererter. Stemningen kan illustreres ved å sette på små ansikter på skyene til slutt som i øverste bildet.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?