Til hovedinnhold

Vannmelonis med limeyoghurt

15 min
6 varer
69
Vannmelonis med limeyoghurt

Vannmelonis er verdens enkleste og sunneste is! Isen kan dekoreres etter eget ønske, og de blir minst like fristende for små is-spisere som isen du kjøper i butikken. Finn fram pepperkakeformene du pakket bort etter jul, og lag vannmelonis i alle tenkelige fasonger. Pynt med limeyoghurt.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 skive(r) vannmelon
  • 3 ss yoghurt naturell, gresk
  • 1 ts honning
  • limeskall, av en halv lime
  • 1 ts limesaft
  • blåbær, tørkede, evt rosiner eller sjokolade

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 1 skive(r) vannmelon
  • 3 ss yoghurt naturell, gresk
  • 1 ts honning
  • limeskall, av en halv lime
  • 1 ts limesaft
  • blåbær, tørkede, evt rosiner eller sjokolade
Skjær en ca, 1 cm tykk skive av saftig vannmelon.
Skjær en ca, 1 cm tykk skive av saftig vannmelon.
Finn frem ulike kjeksutstikkere eller del opp fritt med en kniv.
Finn frem ulike kjeksutstikkere eller del opp fritt med en kniv.
Stikk ut former og sett dem på ispinner. Pinner får du blant annet kjøpt i hobbybutikker.
Stikk ut former og sett dem på ispinner. Pinner får du blant annet kjøpt i hobbybutikker.
Sett i frysen i minst 3 timer.
Du kan fint servere ispinnene som de er, men det blir ekstra smakfullt og spennende hvis du dekorerer dem med yoghurt smaksatt med lime. Bland sammen 3 ss gresk yoghurt, 1 ts honning, skall av en ½ lime og 1 ts limejuice.
Du kan fint servere ispinnene som de er, men det blir ekstra smakfullt og spennende hvis du dekorerer dem med yoghurt smaksatt med lime. Bland sammen 3 ss gresk yoghurt, 1 ts honning, skall av en ½ lime og 1 ts limejuice.
Fyll yoghurtblandingen i en vanlig plastpose og klipp av et lite hull i hjørnet.
Fyll yoghurtblandingen i en vanlig plastpose og klipp av et lite hull i hjørnet.
Ta ispinnene ut av frysen og pynt i vei! Her har vi laget en gris og en fugl. Øynene kan du lage av små biter av tørket blåbær, rosiner eller små sjokoladeknapper. Litt ekstra limeskall på toppen av yoghurten gir deilig friskhet.
Ta ispinnene ut av frysen og pynt i vei! Her har vi laget en gris og en fugl. Øynene kan du lage av små biter av tørket blåbær, rosiner eller små sjokoladeknapper. Litt ekstra limeskall på toppen av yoghurten gir deilig friskhet.
Du kan sette pinnene inn i fryseren igjen i ca. 15 minutter, slik at pynten stivner litt. La dem ligge 5–10 minutter i romtemperatur før servering så de ikke er helt harde.
Kos deg i solvarmen!
woman cooking

Bon appetit!

Skjær en ca, 1 cm tykk skive av saftig vannmelon.
Skjær en ca, 1 cm tykk skive av saftig vannmelon.
Finn frem ulike kjeksutstikkere eller del opp fritt med en kniv.
Finn frem ulike kjeksutstikkere eller del opp fritt med en kniv.
Stikk ut former og sett dem på ispinner. Pinner får du blant annet kjøpt i hobbybutikker.
Stikk ut former og sett dem på ispinner. Pinner får du blant annet kjøpt i hobbybutikker.
Sett i frysen i minst 3 timer.
Du kan fint servere ispinnene som de er, men det blir ekstra smakfullt og spennende hvis du dekorerer dem med yoghurt smaksatt med lime. Bland sammen 3 ss gresk yoghurt, 1 ts honning, skall av en ½ lime og 1 ts limejuice.
Du kan fint servere ispinnene som de er, men det blir ekstra smakfullt og spennende hvis du dekorerer dem med yoghurt smaksatt med lime. Bland sammen 3 ss gresk yoghurt, 1 ts honning, skall av en ½ lime og 1 ts limejuice.
Fyll yoghurtblandingen i en vanlig plastpose og klipp av et lite hull i hjørnet.
Fyll yoghurtblandingen i en vanlig plastpose og klipp av et lite hull i hjørnet.
Ta ispinnene ut av frysen og pynt i vei! Her har vi laget en gris og en fugl. Øynene kan du lage av små biter av tørket blåbær, rosiner eller små sjokoladeknapper. Litt ekstra limeskall på toppen av yoghurten gir deilig friskhet.
Ta ispinnene ut av frysen og pynt i vei! Her har vi laget en gris og en fugl. Øynene kan du lage av små biter av tørket blåbær, rosiner eller små sjokoladeknapper. Litt ekstra limeskall på toppen av yoghurten gir deilig friskhet.
Du kan sette pinnene inn i fryseren igjen i ca. 15 minutter, slik at pynten stivner litt. La dem ligge 5–10 minutter i romtemperatur før servering så de ikke er helt harde.
Kos deg i solvarmen!
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?