Til hovedinnhold

Fersken med vanilje og bringebær

30 min
7 varer
52
Fersken med vanilje og bringebær

Naturlig dessert med rene smaker av fersken, bær og vanilje.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stk fersken
  • 1 stk vaniljestang
  • 2 ss smør
  • 4 ss sukker
  • vann, en skvett vann eller søtvin
  • bringebær
  • lettrømme, kan også bruke en iskrem

Slik gjør du:

  • 4 stk fersken
  • 1 stk vaniljestang
  • 2 ss smør
  • 4 ss sukker
  • vann, en skvett vann eller søtvin
  • bringebær
  • lettrømme, kan også bruke en iskrem
Del ferskenene i to og fjern steinene. Legg dem over på et dobbelt lag aluminiumsfolie.
Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Dryss sukkeret over ferskenene, fordel smøret i små klatter, legg i vanilje (stang og frø) og en håndfull bringebær.
Tilsett til slutt en skvett søtvin eller vann. Pakk folien tett sammen og bak ferskenene over medium varme i ca 15 minutter.
Dra gjerne skinnent av ferskenen før servering (bruk en pinsett eller lignende) og server med en litt gresk yoghurt, en rømmeklatt eller is.
woman cooking

Bon appetit!

Del ferskenene i to og fjern steinene. Legg dem over på et dobbelt lag aluminiumsfolie.
Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Dryss sukkeret over ferskenene, fordel smøret i små klatter, legg i vanilje (stang og frø) og en håndfull bringebær.
Tilsett til slutt en skvett søtvin eller vann. Pakk folien tett sammen og bak ferskenene over medium varme i ca 15 minutter.
Dra gjerne skinnent av ferskenen før servering (bruk en pinsett eller lignende) og server med en litt gresk yoghurt, en rømmeklatt eller is.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?