Til hovedinnhold

Syltede grønnsaker

15 min
7 varer
101
 Syltede grønnsaker

Kjapt og friskt tilbehør, spesielt til grillmat som på hamburgeren.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk agurk, slangeagurk
  • 1 bunt reddik
  • 2 ss gressløk, kan også bruke dill
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk agurk, slangeagurk
  • 1 bunt reddik
  • 2 ss gressløk, kan også bruke dill
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
Bland sammen sukker og salt.
Skjær rødløken i tynne skiver. Skrell og skjær agurken i terninger. Skjær reddikene i tynne skiver.
Bland alle grønnsakene med sukkersaltet, olivenolje og hakkede urter, la grønnsakene marinere i 5-10 minutter.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen sukker og salt.
Skjær rødløken i tynne skiver. Skrell og skjær agurken i terninger. Skjær reddikene i tynne skiver.
Bland alle grønnsakene med sukkersaltet, olivenolje og hakkede urter, la grønnsakene marinere i 5-10 minutter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?