Til hovedinnhold

Enkel panna cotta med jordbær-salsa

25 min
6 varer
337
Enkel panna cotta med jordbær-salsa

Her får du en enkel variant av den italienske desserten panna cotta. Desserten er basert på fløte og vanilje, og den litt mektige smaken passer bra med en frisk jordbær-salsa.

Ingredienser

6
porsjoner
  • 5 dl fløte
  • 1 stk vaniljestang
  • 80 g sukker
  • 2.5 stykker gelatin
  • 1 boks jordbær
  • 1 bunt sitronmelisse

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 5 dl fløte
  • 1 stk vaniljestang
  • 80 g sukker
  • 2.5 stykker gelatin
  • 1 boks jordbær
  • 1 bunt sitronmelisse
Legg gelatinen i kaldt vann. Kok opp fløten med sukker og en skrapet vaniljestang.
Når det har kokt opp, ta den til side og la trekke i et par minutter. Klem ut vannet av gelatinen og legg den i en ny bolle.
Sil den varme fløten litt og litt i gelatinen og rør kraftig.
Sett pannacottaen i former som du skal servere i. Formene settes kaldt over natten.
Kutt jordbærene i små biter og snitt sitronmelissen. Bland sammen og dander på toppen av panna cottaen.
woman cooking

Bon appetit!

Legg gelatinen i kaldt vann. Kok opp fløten med sukker og en skrapet vaniljestang.
Når det har kokt opp, ta den til side og la trekke i et par minutter. Klem ut vannet av gelatinen og legg den i en ny bolle.
Sil den varme fløten litt og litt i gelatinen og rør kraftig.
Sett pannacottaen i former som du skal servere i. Formene settes kaldt over natten.
Kutt jordbærene i små biter og snitt sitronmelissen. Bland sammen og dander på toppen av panna cottaen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?