Til hovedinnhold

Iskrem med peanøttsmør

1 h
4 varer
521
Iskrem med peanøttsmør

En iskrem i Elvis' ånd. Til isen trenger du en brødform på 1.5 l. Isen trenger minst 6 timers frysing før servering.

Ingredienser

8
porsjoner
  • 7 dl kremfløte
  • 1 boks kondensert melk, Ca. 400 gram søt kondensert melk
  • 6 ss peanøttsmør, grovt peanøttsmør funker best
  • 1.5 ss brunt sukker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 7 dl kremfløte
  • 1 boks kondensert melk, Ca. 400 gram søt kondensert melk
  • 6 ss peanøttsmør, grovt peanøttsmør funker best
  • 1.5 ss brunt sukker
Bland 2 dl fløte med peanøttsmør og sukker i en kasserolle.
Varm opp blandingen under omrøring til en glatt og tykk krem.
Trekk kasserollen til side og avkjøl peanøttkremen til romtemperatur.
Visp 5 dl fløte og den søte kondenserte melken til tykk og myk krem.
Hell fløtekremen og peanøttkremen vekselvis i formen (lag tykke striper av peanøttkremen).
Bruk en smal kniv eller lignende og lag noen «svinger» gjennom lagene.
Frys isen i minst 6 timer før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Bland 2 dl fløte med peanøttsmør og sukker i en kasserolle.
Varm opp blandingen under omrøring til en glatt og tykk krem.
Trekk kasserollen til side og avkjøl peanøttkremen til romtemperatur.
Visp 5 dl fløte og den søte kondenserte melken til tykk og myk krem.
Hell fløtekremen og peanøttkremen vekselvis i formen (lag tykke striper av peanøttkremen).
Bruk en smal kniv eller lignende og lag noen «svinger» gjennom lagene.
Frys isen i minst 6 timer før servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?