Ispinne med yoghurt, bringebær og kokos
1 h
5 varer
505
Ispinne med yoghurt, bringebær og kokos er sunne og friske ispinner. Oppskriften gir åtte pinner, så du trenger samme antall pinner til isen!
Ingredienser
8
porsjoner
- 2.5 dl bringebær
- 0.5 dl limesaft
- 2 ss sukker, smakes til
- 4 dl yogurt, gresk yogurt
- 2 dl kokoskrem
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 2.5 dl bringebær
- 0.5 dl limesaft
- 2 ss sukker, smakes til
- 4 dl yogurt, gresk yogurt
- 2 dl kokoskrem
Rør sammen bringebær, limesaft og sukker. La bærene stå og marinere i 15 minutter.
Visp sammen yoghurt og kokoskrem.
Vend forsiktig inn bærene og fyll blandingen over i former.
Stikk inn en ispinne og frys isene.

Bon appetit!
Rør sammen bringebær, limesaft og sukker. La bærene stå og marinere i 15 minutter.
Visp sammen yoghurt og kokoskrem.
Vend forsiktig inn bærene og fyll blandingen over i former.
Stikk inn en ispinne og frys isene.