«Baked oats» er som navnet tilsier bakt havregrøt. Baked oats minner om en liten kake, men kan faktisk spises til frokost eller nytes som en sunnere dessert, litt avhengig av hva du har i og som topping.
Baked oats kan nemlig varieres i det uendelige. Om du har 3 egg, 3 bananer, bakepulver og havregryn kan du for eksempel tilsette revet gulrot og krydder, så har du noe som ligner på en gulrotkake. Eller tilsett bær og nøtter og du har en deilig frokost. Prøv deg frem og finn din favoritt.
Ønsker du å spise baked oats til en annen anledning enn frokost, kan du toppe herligheten med sjokoladeknapper og salt karamell.
Bland sammen alle ingrediensene i en blender til du har en glatt røre. Fordel røren i 2-4 ramekiner (ildfaste former) og topp med noen sjokoladeknapper om ønskelig.
Stek i ovnen på 180 grader i cirka 10-15 minutter til de er gjennomstekt.
Server med salt karamell på toppen.
Bon appetit!
Bland sammen alle ingrediensene i en blender til du har en glatt røre. Fordel røren i 2-4 ramekiner (ildfaste former) og topp med noen sjokoladeknapper om ønskelig.
Stek i ovnen på 180 grader i cirka 10-15 minutter til de er gjennomstekt.
Server med salt karamell på toppen.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto