En amaretto whiskey sour smaker frisky, skummende og litt røkt. En drink det er lekende lett å få til å se skikkelig fancy ut!
I denne drinken kan du bruke whiskey eller bourbon med en høy alkoholprosent, 55-60 prosent. Hvis du ikke er så glad i whiskey kan du prøve en som ikke smaker så røkt.
Tips! Hvis du skal lage drinker til en hel fest, kan du kjøre ingrediensene sammen i en blender. Så riste litt og litt av den skummende drinken med is i en stor shaker.
Oppskriften er hentet fra boken «Brava – Kaker, kjeks, desserter og drinker inspirert av Sicilia» av Marianne Pfeffer Gjengedal.
Lag sirup ved å gi sukker og vann et raskt oppkok til sukkeret har smeltet. Mengde kommer an på hvor mange drinker du skal lage. (Jeg lagde en sirup på 2 dl sukker og 1 dl vann.) Avkjøl i kjøleskapet.
Ha alle ingrediensene unntatt isen i en shaker. Rist til du har fått et tykt skum.
Tilsett godt med is og rist til shakeren er iskald. Hell over i et glass med is, og pynt gjerne med litt sitronskall og kirsebær.
Bon appetit!
Lag sirup ved å gi sukker og vann et raskt oppkok til sukkeret har smeltet. Mengde kommer an på hvor mange drinker du skal lage. (Jeg lagde en sirup på 2 dl sukker og 1 dl vann.) Avkjøl i kjøleskapet.
Ha alle ingrediensene unntatt isen i en shaker. Rist til du har fått et tykt skum.
Tilsett godt med is og rist til shakeren er iskald. Hell over i et glass med is, og pynt gjerne med litt sitronskall og kirsebær.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto