Til hovedinnhold

Pastasalat med djevelegg

30 min
13 varer
677
Pastasalat med djevelegg

Prøv en ny versjon av djevelegg i form av denne pastasalaten. I stedet for å fylle djeveleggene er både de hardkokte eggene og fyllet blandet sammen med pasta. Like god til lunsj som på et koldtbord, eller som tilbehør til spekemat.

Smak til med mer chilisaus om du ønsker.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g pasta
  • 8 stykker egg
  • 150 g majones
  • 2 ss crème fraîche
  • 16 - 18 skive(r) sylteagurk, finhakket
  • 3 stilker stangselleri, finhakket
  • 1 stk rødløk, finhakket
  • 12 - 15 stykker oliven, finhakket
  • 1 ts paprikapulver, røkt
  • 0.25 ts kajennepepper
  • 1 ss gressløk, finhakket
  • 1 ss sriracha
  • 1 ss honning

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 400 g pasta
  • 8 stykker egg
  • 150 g majones
  • 2 ss crème fraîche
  • 16 - 18 skive(r) sylteagurk, finhakket
  • 3 stilker stangselleri, finhakket
  • 1 stk rødløk, finhakket
  • 12 - 15 stykker oliven, finhakket
  • 1 ts paprikapulver, røkt
  • 0.25 ts kajennepepper
  • 1 ss gressløk, finhakket
  • 1 ss sriracha
  • 1 ss honning
Kok pasta som anvist på pakken. Når pastaen er al dente, hell av vannet og skyll i kaldt vann.
Kok eggene til de er hardkokte, 8-10 minutter. Legg eggene i kaldt vann til de er helt avkjølt. Skrell eggene og del i to og klem ut eggeplommene.
Bland sammen eggeplommer, majones og crème fraîche til det er en jevn røre.
Tilsett så resten av ingrediensene og smak til om du ønsker den sterkere med mer sriracha.
Helt til slutt tilsetter du pastaen og finhakket eggehvite. Topp med finhakket gressløk og litt paprikapulver.
woman cooking

Bon appetit!

Kok pasta som anvist på pakken. Når pastaen er al dente, hell av vannet og skyll i kaldt vann.
Kok eggene til de er hardkokte, 8-10 minutter. Legg eggene i kaldt vann til de er helt avkjølt. Skrell eggene og del i to og klem ut eggeplommene.
Bland sammen eggeplommer, majones og crème fraîche til det er en jevn røre.
Tilsett så resten av ingrediensene og smak til om du ønsker den sterkere med mer sriracha.
Helt til slutt tilsetter du pastaen og finhakket eggehvite. Topp med finhakket gressløk og litt paprikapulver.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?