Til hovedinnhold

Trollkrem

10 min
3 varer
91
Trollkrem med en krumkake og mynte på toppen
Frode Verpe

Trollkrem er en tradisjonell og deilig dessert som består av tyttebær, pisket eggehvite og sukker. Server trollkremen gjerne med krumkaker.

Denne oppskriften er det kokebokforfatter Margit Dale som står bak.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 4 stk eggehvite
  • 150 g sukker
  • 4 dl tyttebær

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk eggehvite
  • 150 g sukker
  • 4 dl tyttebær
Pisk eggekvitane stive. Ha i sukker og tytebær. Pisk til det vert godt blanda og heilt stivt. Det tek nokre minutt.
Server retten med det same. Han kan falle litt saman dersom han vert ståande for lenge. Ha han i fine glas og pynt gjerne med heile tytebær på toppen. Somme serverer han med vaniljesaus.
woman cooking

Bon appetit!

Pisk eggekvitane stive. Ha i sukker og tytebær. Pisk til det vert godt blanda og heilt stivt. Det tek nokre minutt.
Server retten med det same. Han kan falle litt saman dersom han vert ståande for lenge. Ha han i fine glas og pynt gjerne med heile tytebær på toppen. Somme serverer han med vaniljesaus.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?