Til hovedinnhold

Turpasta

45 min
9 varer
44
Turpasta
Harald Wanvik

Turprofil Une Cecilie Oksvold synes det er viktig å kose seg når hun er på tur. Og det gjør hun ved å lage denne digge pastaretten, proppet full av smak og gode grønnsaker.

Og ikke bare smaker den godt – den er også så enkel å lage at man får det til ute i naturen!

Oppskrift: Une Cecilie Oksvold / @unececilie

Ingredienser

2
porsjoner
  • 200 g pasta, gjerne fylte pastaputer
  • 200 g sopp
  • 1 stk løk
  • 1 fedd hvitløkspulver
  • 2 dl fløte, eller 1 boks crème fraîche
  • salt
  • pepper
  • hvitløkspepper
  • smør, til steking

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g pasta, gjerne fylte pastaputer
  • 200 g sopp
  • 1 stk løk
  • 1 fedd hvitløkspulver
  • 2 dl fløte, eller 1 boks crème fraîche
  • salt
  • pepper
  • hvitløkspepper
  • smør, til steking
Kok opp pastaen i en kjele. Hvis du ønsker å gjøre det ekstra enkelt for deg selv, og korte ned tilberedningstiden, så kan du koke pastaen opp hjemme.
Fres opp grønnsakene i smør. La soppen bli gylden og myk før du tilsetter fløten. Tilsett krydder etter smak, og la grønnsakene småkoke i sausen.
Vend pastaen inn i sausen og spis enten som den er, eller legg til ferske foretrukne grønnsaker på toppen. I denne retten brukte Une Cecilie ruccula og cherrytomater.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp pastaen i en kjele. Hvis du ønsker å gjøre det ekstra enkelt for deg selv, og korte ned tilberedningstiden, så kan du koke pastaen opp hjemme.
Fres opp grønnsakene i smør. La soppen bli gylden og myk før du tilsetter fløten. Tilsett krydder etter smak, og la grønnsakene småkoke i sausen.
Vend pastaen inn i sausen og spis enten som den er, eller legg til ferske foretrukne grønnsaker på toppen. I denne retten brukte Une Cecilie ruccula og cherrytomater.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?