Til hovedinnhold

Safran Sour

5 min
6 varer
75
Safran Sour
Ida Bjørvik/Aschehoug

Hvis du har bitter aperitivo i barskapet, kan du glede deg til å prøve denne alkoholfrie og komplekse drinken! Tankene dine dras mot varme vinder og varmende ullpledd om høsten.

Kryddersirupen som brukes i drinken finner du oppskrift på her.

Oppskrift: Anne Maurseth, «Drinkboka»

Ingredienser

1
porsjoner
  • 4 cl klementinjuice, ferskpresset
  • 2 cl sitronjuice, ferskpresset
  • 1 cl Kryddersirup
  • 3 cl Everleaf, Forest
  • 2 cl eggehvite
  • sitronskall, til garnityr

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 cl klementinjuice, ferskpresset
  • 2 cl sitronjuice, ferskpresset
  • 1 cl Kryddersirup
  • 3 cl Everleaf, Forest
  • 2 cl eggehvite
  • sitronskall, til garnityr
Ha alle ingrediensene bortsett fra is i shakeren og rist hardt i 10–15 sekunder.
Åpne shakeren forsiktig, fyll opp med så mye is du klarer, og rist videre til du hører at isen begynner å knuse.
Hell drinken over i glasset gjennom en Hawthorne-sil, og bruk en tesil i tillegg for å unngå rester av egg, små isflak eller rester av urter i drinken.
Serveres med eggehvite i coupette eller sourglass.
woman cooking

Bon appetit!

Ha alle ingrediensene bortsett fra is i shakeren og rist hardt i 10–15 sekunder.
Åpne shakeren forsiktig, fyll opp med så mye is du klarer, og rist videre til du hører at isen begynner å knuse.
Hell drinken over i glasset gjennom en Hawthorne-sil, og bruk en tesil i tillegg for å unngå rester av egg, små isflak eller rester av urter i drinken.
Serveres med eggehvite i coupette eller sourglass.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?