Til hovedinnhold

Paloma

10 min
4 varer
233
Paloma
Ida Bjørvik/Aschehoug

Paloma er det aller heteste i barverdenen nå. Det er en enkel, frisk highball-drink som ikke trenger noen særlig forberedelse, og som gir følelsen av sommer og sol øyeblikkelig. Paloma er spådd til å ta over drinktronen fra Gin tonic – og det sier litt!

Oppskrift: Anne Maurseth, «Drinkboka»

Ingredienser

1
porsjoner
  • 5 cl tequila
  • 1.5 cl grapefruktjuice, rød, ferskpresset
  • grapefruktsoda
  • flaksalt, til kanten av glasset

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 cl tequila
  • 1.5 cl grapefruktjuice, rød, ferskpresset
  • grapefruktsoda
  • flaksalt, til kanten av glasset
Salt kanten av glasset før du begynner, ved å dyppe kanten først i litt limejuice og deretter salt. Ha alle ingrediensene i glasset, og fyll opp med is.
Hvis isen faller sammen raskt, fyller du opp med flere isbiter. Topp med grapefrukt-soda og rør forsiktig rundt med barskje eller en gaffel.
Serveres i highballglass.
woman cooking

Bon appetit!

Salt kanten av glasset før du begynner, ved å dyppe kanten først i litt limejuice og deretter salt. Ha alle ingrediensene i glasset, og fyll opp med is.
Hvis isen faller sammen raskt, fyller du opp med flere isbiter. Topp med grapefrukt-soda og rør forsiktig rundt med barskje eller en gaffel.
Serveres i highballglass.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?