Godts beste påskekaker

Foto: Sara Johannessen Meek

Fra påskens appelsinkake til knallgule kaker, her får du oppskrifter på gode kaker til påske som får opp påskestemningen.

Få ting får frem påskefølelsen som Kvikk Lunsj og appelsin, men du må ikke alltid ut på tur for å sikre kosen i påsken. På fjellet, ved sjøen eller i byen, en velsmakende påskekake passer alltid i påsken.

For mange er lammelår med godt tilbehør et kulinarisk høydepunkt i påsken. Som et alternativ til påskedessert er en lekker påskekake midt i blinken som en søt avslutning på måltidet.

Bruk sjokoladeegg som pynt eller lag klassikeren suksessterte som virkelig bærer påskens farge.

Påske betyr også fri for mange og koselige stunder med familie og venner, enten i form av lange påskefrokoster eller kaffekos med en god påskekake på bordet.

Under har vi samlet alt fra enkle påskekaker til kaker med appelsin og sjokolade, samt kaker med friske smaker som pasjonsfrukt.

Påskens appelsinkaker

Appelsin er en populær frukt i påsken, men den kan gjerne nytes som mer enn kun følge på skituren. Appelsin i kake gir både friskhet og saftighet, og kler alt fra sjokolade til mandler.

Friske kaker

Gult er uten tvil påskens farge, og hva passer vel bedre da enn en frisk eller syrlig kake som både smaker og ser godt ut? Pasjonsfrukt, sitron eller mango, her er det bare å finne din favorittkombinasjon i kakeform.

Småkaker og bakst

Vil du lage hjemmelaget snacks til påsketuren? Da kan du prøve deg på alt fra enkle cookies til appelsinbarer. Trives du best i solveggen, kan det kanskje friste med påskekos i form av fersk bakst eller vafler.

Uansett hva du går for, har vi samlet et utvalg gode, søte oppskrifter under.

Fra påskemaskin til sjokoladeegg med kremfyll, sjekk også påskegodteriet du kan lage selv.

Før du handler inn til påsken: Husk å sjekke åpningstider på polet og ølsalg i butikk før de røde dagene.

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?