Fem turmat-tips til påsken

21. mars 2016Aktuelt
SPRØTT OG GODT: Bytt ut kvikklunsjen med en lettvint turkake med karamell, nøtter og sjokolade. Foto: Ellen M. E. Lundring
SPRØTT OG GODT: Bytt ut kvikklunsjen med en lettvint turkake med karamell, nøtter og sjokolade. Foto: Ellen M. E. Lundring

Turmat kan være så mye mer enn brødmat og pølser.

Selv om mange svikter påskefjellet i år på grunn av den sene påsken, reiser nesten halvparten av dem som tar påskeferie på hytta, ifølge en befolkningsundersøkelse gjort av Virke Reiseliv. Og nordmenns kjærlighet for tur og natur viser seg ofte fra sin beste side i påsken, hvor ski og friluftsliv gjerne er sentrale aktiviteter.

Appelsin og Kvikk Lunsj er faste innslag i tursekken, men av og til er det også godt med noe annet enn bare brødskiver eller grillpølser.

Det skal nemlig ikke stor innsats til for å oppgradere nisten til noe mer spenstig. Med noen forberedelser i forkant kan du gjøre matpausen til et høydepunkt i seg selv på påsketurene.

Fra knasende god turkake til saftige matmuffins - sjekk våre turmat-tips under:

Med kun tre ingredienser kan du også lage innbakte pølser som kan grilles på bål - se hvordan under:

Slik lager du innbakt baconpølse

Publisert: 21.03.2016 kl. 12:05
Oppdatert: 17.04.2019 kl. 11:26


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?