Tre forførende gode retter

13. februar 2015Aktuelt
SENSUELT: Forførende god spaghetti, fiken-forrett og syndig god sjokoladefondue er det som står på menyen denne uken. Foto: Sara Johannessen/VG
SENSUELT: Forførende god spaghetti, fiken-forrett og syndig god sjokoladefondue er det som står på menyen denne uken. Foto: Sara Johannessen/VG
AvLise FinckenhagenogSara Johannessen

Med varme fiken, sexy spagetti og sjokoladefondue legger du til rette for en romantisk aften som fort kan føre til noe mer.

I dag er den store dagen for å feire kjærligheten, så jeg tenkte å friste med en sensuell meny som er like enkel som imponerende.

Fikser du kunsten med å dampe blåskjell, så fikser du også en av de deiligste spagettirettene som finnes. I tillegg til blåskjell har jeg brukt kongekrabbe. Kongekrabbe er en eksklusiv råvare og bør være av tipp topp kvalitet, hvis ikke kan du like gjerne droppe å bruke penger på det (du kan eventuelt erstatte krabben med hummer eller sjøkreps, eller legge litt ekstra i det flytende tilbehøret).

Varme fiken med chèvre og honning er en sexy liten forrett som slår veldig godt an blant damene (jepp, det er helt sant!). Granateplekjernen gir små pirrende og syrlig eksplosjoner i munnen som gjør retten komplett.

Og hvem drømmer vel ikke om å bli vartet opp med jordbær dyppet i sjokolade, kanskje til og med i følge med et glass bobler?

Publisert: 13.02.2015 kl. 09:56
Oppdatert: 13.02.2017 kl. 10:22


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?