Til hovedinnhold

Slik bruker du opp eggene etter påsken

«EGGSTRA» GODT: Kos deg litt ekstra i påsken med deilig middag og brioche laget med påskeeggene. Foto: Sara Johannessen/VG
«EGGSTRA» GODT: Kos deg litt ekstra i påsken med deilig middag og brioche laget med påskeeggene. Foto: Sara Johannessen/VG

Bruk opp de siste eggene med noen av disse fem deilige oppskriftene.


Det er ingen myte at nordmenn spiser mye egg i påsken. Vi gafler nemlig i oss 26 millioner egg i løpet av påsken, og eggeforbruket dobles i påskeuken sammenlignet med uken før, ifølge tall fra Matprat.

Hvis du innser at du har gått litt vel hardt til verks med egginnkjøpet før påsken, og nå sitter igjen med altfor mange egg, har vi løsningen(e) for deg. Vi har samlet fem fristende oppskrifter som inneholder egg - tre salte lunsj- eller middagsoppskrifter, og to søte bakverk. God appetitt!

Saltmat

Søtmat

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?