Til hovedinnhold

Unngå vassen lunsjsalat med disse oppskriftene

24. april 2015Aktuelt
SALAT PÅ NORGESGLASS: Er ypperlig å lage hvis du har middagsrester. Husk å legg dressingen i bunnen for å unngå dvask salat når lunsjen kaller. Foto: Sara Johannessen/VG
SALAT PÅ NORGESGLASS: Er ypperlig å lage hvis du har middagsrester. Husk å legg dressingen i bunnen for å unngå dvask salat når lunsjen kaller. Foto: Sara Johannessen/VG

Fra tacosalat til kyllingsalat, det meste kan legges i glass. Få inspirasjon til vårens mest praktiske lunsj med disse fire forslagene.

Trenden de siste årene er å erstatte den tradisjonelle matboksen med glass, nemlig gode gamle norgesglass. Ikke bare ser det artig ut, men det er faktisk ganske praktisk også. Her er det store muligheter for å gi gårsdagens middagsrester et helt nytt liv.

Forslagene jeg har kommet med her er ikke ment som en fasit, men til inspirasjon. Her er det bare å mikse i vei og bruke det du selv synes er best eller de råvarene du har tilgjengelig.

Et par retningslinjer kan du likevel forholde deg til:

Nummer 1: Legg dressingen i bunnen av glasset.

Nummer 2: Legg salatbladene på toppen. Da unngår du slapp salat innen lunsj og er kun litt risting unna en «nydressert» salat når du selv måtte ønske.

Utover det er det fritt frem, det er jo tross alt du som er sjefen, lunsjsjefen!

Publisert: 24.04.2015 kl. 13:25
Oppdatert: 10.04.2016 kl. 21:31


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?