Til hovedinnhold

Det sunne ekstra

13. november 2012Aktuelt
Salat med rødbeter, bjørnebær og geitost. (Foto: Jonas Haarr Friestad.)
Salat med rødbeter, bjørnebær og geitost. (Foto: Jonas Haarr Friestad.)
Foto: Jonas Haarr Friestad
AvBorghild FiskåogJonas Haarr Friestad

Det er ennå rikelig med tid til jul. I mellomtiden kan vi lade opp med sunne, friske godsaker. Kanskje faller de så godt i smak at de får opptre som tilbehør på julebordet?

Slaw av spisskål, eple og valnøtter

En grov salat som nesten klær alle kjøttretter; lett å tilberede, frisk å spise.

Slaw av spisskål, eple og valnøtter.
Slaw av spisskål, eple og valnøtter.
Foto: Jonas Haarr Friestad

Slaw av spisskål, eple og valnøtter. (Foto: Jonas Haarr Friestad.)

Couscous-salat med grillede grønnsaker

Couscous er en gjenganger på buffetbordet.

Couscous-salat med grillede grønnsaker.
Couscous-salat med grillede grønnsaker.

Couscous-salat med grillede grønnsaker. (Foto: Gidske Stark.)

Salat med rødbeter, bjørnebær og geitost

En like enkel som delikat salat, alene eller som tilbehør.

Salat med rødbeter, bjørnebær og geitost.
Salat med rødbeter, bjørnebær og geitost.
Foto: Jonas Haarr Friestad

Salat med rødbeter, bjørnebær og geitost. (Foto: Jonas Haarr Friestad)

Havrechips

Disse havrechipsene gjør seg utmerket til salater.

Havrechips.
Havrechips.
Foto: Jonas Haarr Friestad

Havrechips. (Foto: Jonas Haarr Friestad.)

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?