Godt brød baker du selv

13. november 2012Aktuelt
Dette saftige og rustikke byggbrødet smaker ekstra godt og er svært holdbart. (Foto: Opplysningskontoret for brød og korn.)
Dette saftige og rustikke byggbrødet smaker ekstra godt og er svært holdbart. (Foto: Opplysningskontoret for brød og korn.)

Hjemmebakt brød smaker ekstra godt. Her får du fem oppskrifter på ekstra gode brød du kan lage hjemme.

Det tar litt tid, men det er ordentlig godt med hjemmebakt brød.

Og så har du mange variasjonsmuligheter. Prøv å lage brød på byggkorn, her får du en oppskrift på et saftig, smakfullt brød som er svært holdbart; og et hvor vi har hatt tranebær og hasselnøtter i deigen. Du kan også lage brød på havregryn og hvetekim, et deilig luftig brød med skikkelig sprø skorpe.

Nøtter og frø er godt i brød, prøv å lage et grovbrød med linfrø og valnøttkjerner, eller gjør brødet saftigere med puy-linser. Et mørkt landbrød blir også ekstra spennende med valnøtter og fenikkelfrø.

Her får du fem oppskrifter på gode brød med litt snert.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:31


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?