Godt brød baker du selv
Hjemmebakt brød smaker ekstra godt. Her får du fem oppskrifter på ekstra gode brød du kan lage hjemme.
Det tar litt tid, men det er ordentlig godt med hjemmebakt brød.
Og så har du mange variasjonsmuligheter. Prøv å lage brød på byggkorn, her får du en oppskrift på et saftig, smakfullt brød som er svært holdbart; og et hvor vi har hatt tranebær og hasselnøtter i deigen. Du kan også lage brød på havregryn og hvetekim, et deilig luftig brød med skikkelig sprø skorpe.
Nøtter og frø er godt i brød, prøv å lage et grovbrød med linfrø og valnøttkjerner, eller gjør brødet saftigere med puy-linser. Et mørkt landbrød blir også ekstra spennende med valnøtter og fenikkelfrø.
Her får du fem oppskrifter på gode brød med litt snert.
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:31
Lag deg en gratis konto