Til hovedinnhold

Bak dine egne knekkebrød

13. november 2012Aktuelt
Prøv deg på hjemmelagde, grove knekkebrød. (Foto: Opplysningskontoret for brød og korn/Nadin Martinuzzi.)
Prøv deg på hjemmelagde, grove knekkebrød. (Foto: Opplysningskontoret for brød og korn/Nadin Martinuzzi.)

Prøv en av disse seks oppskriftene på brød med knekk.

Knekkebrød gjør seg godt til frokost eller i matpakken – vi har også funnet frem noen andre oppskrifter på sprø brød, som kanskje passer bedre som en liten apetittvekker eller som tilbehør til en varm suppe eller frisk salat.

Prøv deg på runde eller grove knekkebrød, eller et knekkebrød fullt av havregryn, havrekli, sesamfrø, solsikkekjerner og linfrø.

Som en aperitif eller som tilbehør til salat eller supper, kan du lage ostestenger eller brødpinner med sesamfrø.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:51
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:45


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?