Til hovedinnhold

Mye godt av krabbe

13. november 2012Aktuelt
Krabbe i burger. Server med urtedressing og friske grønnsaker. (Foto: Jan Inge Haga.)
Krabbe i burger. Server med urtedressing og friske grønnsaker. (Foto: Jan Inge Haga.)

Fire krabbeoppskrifter med spennende twist.

Krabbe smaker av hav og sommer, og er kjempegodt servert naturell med sitron- og basilikummajones.

Men dersom du ønsker å gjøre litt mer ut av krabbemiddagen, kan du prøve en av disse fire oppskriftene på spennende krabberetter.

Prøv en danskinspirert krabbecocktail eller lag en krabbeburger og server med frisk salat og urtedressing.

Deilig sommermat blir det om du serverer krabben i en sprø salat med hvitløksdressing. Eller server krabbe med twist - i twistform.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:18


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?