Åtte gode middager i gryte
Deilig gryte med rotgrønnsaker
Rotgrønnsaker, poteter og kål danner grunnlaget for denne varmende middagsgryta.
Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Anders Martinsen.
Bigos, polsk gryte
Bigos er den polske nasjonalretten. En rett for skikkelige kjøttelskere!
Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.
Italiensk kyllinggryte
Kylling, sort oliven og pasta- kan det bli mer italiensk? Fantastisk gryte med mye god smak.
Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Alf Børjesson.
Gryte med kjøttdeig og kål
Kjempekjapp hverdagsmat med asiatiske undertoner og rimelige ingredienser.
Foto: Reidar Kollstad.
Skogsgryte
Dette er en gammel slager, en fyldig gryte med mye smak.
Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.
Asiatisk laksegryte
I en gryte bevarer du alle de gode næringsstoffene både fra fisken og grønnsakene.
Foto: Eksportutvalget for fisk/Ingvar Erikson.
Tomatgryte med skinkebiff
En sunn og fristende gryte for hele familien.
Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals.
Oksegryte med kokosmelk
Denne retten kommer fra Kenya. En fyldig gryte med god karrismak.
Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:51
Lag deg en gratis konto