Nå får du alle favorittbloggerne samlet

16. desember 2013Aktuelt
Foto: Enestaaendemat.no/Ina Shelby/Krister Sørbø/MatPaaBordet.com/Krem.no/ElinLarsen.net/Magnus Winterborg
Foto: Enestaaendemat.no/Ina Shelby/Krister Sørbø/MatPaaBordet.com/Krem.no/ElinLarsen.net/Magnus Winterborg

Godt.no har plukket ut et knippe av Norges beste matbloggere til vår nye seksjon #godtfrabloggerne, slik at du til enhver tid får deres siste innlegg og kan lagre oppskriftene. 

Nå lanseres «Godt fra bloggerne» hvor vi fronter direkte de siste innleggene fra et utvalg norske matbloggere. I tillegg kan du lagre favorittoppskriftene til bloggerne i din egen kokebok.

– Vi ønsker å gi brukerne våre et enkelt vindu til å utforske og lagre noe av det beste innholdet matblogg-Norge har å by på. Som Godt-bruker får du dermed et enda større mangfold av oppskrifts- og inspirasjonsutvalg til enhver tid. Det blir også lettere å holde et lite overblikk over dine favorittbloggere, sier leder for VGs nisjesiter Camilla Bjørn.

Enklere å orientere seg

Trine Sandberg står bak «Trines matblogg» og er landets største matblogger. Gjennom Godts nye seksjon kan du nå holde deg oppdatert på siste oppskrifter fra Trine og flere inspirerende bloggere.

– Det er jo kjempebra at vi matbloggere får en mulighet til å nå ut til enda flere. I tillegg er det så mange matbloggere og oppskrifter ute på nettet, at dette gjør det lettere for folk flest å orientere seg når det finnes et slags kvalitetssikret utvalg, sier Sandberg om Godt fra bloggerne.

Mangfold og kvalitet

Den nye seksjonen henter kontinuerlig bloggernes RSS-strøm og linker til oppskrifter. Navigasjonstoppen fra Godt følger med på toppen når du som bruker klikker deg inn, slik at du kan bokmerke din oppskrift i din egen kokebok her på Godt.

– Ved oppstart tilbyr vi innholdet til ti bloggere som vi mener representerer både mangfold og høy kvalitet. Vi har planer om å utvide bloggerstallen i tiden fremover, så hvis du har lyst til å dukke opp på siden vår, eller vet om en vi bør følge med på er det bare å ta kontakt med oss, sier Bjørn.

Send mail til godt@vg.no.

Publisert: 16.12.2013 kl. 12:45
Oppdatert: 16.12.2013 kl. 16:12


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?