Ukens matblogger

RUSSISKE PELMENI: Russisk enn pelmeni er deilig festmat. FOTO: Rune Sollin.
RUSSISKE PELMENI: Russisk enn pelmeni er deilig festmat. FOTO: Rune Sollin.
Magne D. Antonsen

Det fins knapt noe mer russisk enn pelmeni, sier matblogger Svetlana Sollin. 

Pelmeni er en av nasjonalrettene i Russland og ligner veldig på italienske ravioli eller tortellini.Pelmeni er en typisk festmat, og jeg husker hele familien satt rundt bordet og laget disse små herlighetene for hånd. Det var ikke akkurat det jeg syntes var mest spennende da jeg var liten, men belønningen var verdt innsatsen. Det måtte nemlig lages 500-600 stykker til enhver fest.

Test ut oppskriften her

UKENS MATBLOGGER: Svetlana Sollin oppmuntrer folk til å lage mat fra bunnen av på Chocolanasblogg. FOTO: Rune Sollin.
UKENS MATBLOGGER: Svetlana Sollin oppmuntrer folk til å lage mat fra bunnen av på Chocolanasblogg. FOTO: Rune Sollin.

Alder: 33

Yrke: Kunderådgiver i Nordea

Bosted: Moss

Favorittredskap: Zestere fra Microplane

Når jeg lager mat liker jeg at mannen tar oppvasken.

Blogg: chocolanasblogg.blogspot.com
Her skriver jeg om sunn og variert mat som er enkel å lage fra bunnen av.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?