Kyllinglår på seks måter

13. november 2012Aktuelt
Sesampanerte kyllinglår med avokadosalat. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Espen Grønli.)
Sesampanerte kyllinglår med avokadosalat. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Espen Grønli.)

Prøv en ny oppskrift på kyllinglår.

Kyllinglår er billigere enn kyllingfilet og lettere å få til å bli skikkelig saftig.

Prøv en asiatisk variant og kok kyllinglårene i ovnen med kokosmelk eller peanøttsaus, eller en greskinspirert versjon med løk og hvitvin. Som tilbehør kan du servere med salte søtpoteter eller potetsalat med soltørkede tomater. Knasende sprøtt blir det om du panerer kyllinglårene med sesamfrø – mulighetene er mange!

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:18


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?