Linn Skåber avslører tacohemmelighetene sine

29. september 2017Aktuelt
AKTUELL: Linn Skåber er glad i sin nachos. Nachos-en til høyre er laget av Lise Finckenhagen, og oppskriften finner du her. Foto: Line Møller/Sara Johannessen/VG
AKTUELL: Linn Skåber er glad i sin nachos. Nachos-en til høyre er laget av Lise Finckenhagen, og oppskriften finner du her. Foto: Line Møller/Sara Johannessen/VG

– Ost er grunnlaget for mange skilsmisser, sier programlederen humoristisk.

Skuespiller, programleder og komiker Linn Skåber reiser i disse dager rundt med Ronny Brede Aase og overrasker folk med taco på «Linn & Ronnys Tacoshow».

AKTUELL: Linn Skåber er blant annet kjent for Hjerte til hjerte og Nytt på nytt. Foto: Kyrre Lien/VG
AKTUELL: Linn Skåber er blant annet kjent for Hjerte til hjerte og Nytt på nytt. Foto: Kyrre Lien/VG

Derfor har vi pratet med henne om akkurat hva hun foretrekker på sin taco, om hun liker ferdigkrydder eller fancy hjemmelaget krydder, og om husfred og ost.

Linn Skåber om taco:

– Hei! Da kjører vi på med tacospørsmål: Lompe eller skjell?

– Lompe.

– Kjøttdeig eller veggis?

– Veggis. Eller, jeg forsøker å få det gjennom hjemme, men det blir så dårlig mottatt.

– Hjemmelaget eller ferdig salsa?

– Hjemmelaget, nei, si ferdig.

– Ferdigrevet ost eller rive ost selv?

– Ferdigrevet. Men jeg kjøper aldri den beste revne osten. Så jeg får alltid kjeft av kjæresten siden han mener jeg er gjerrig på osteinnkjøpet.

– Jeg ostekrangler hjemme også.

– Ost er grunnlaget for mange skilsmisser.

– Så: Bruke 45 kroner på avokado selv om den ene sannsynligvis er brun inni?

– Nei. Nei. Jeg prøver å kjenne på konsistensen, og har lært av Ole Martin (Alfsen, journ. anm.) at man bare skal klemme øverst, så man ikke ødelegger avokadoen.

– Posekrydder eller hjemmelaget krydder?

– Posekrydder fra... Old el paso? Jeg føler det skinner gjennom at kjæresten lager dette.

– Nachos on the side eller ikke?

– Kan jeg svare mer utfyllende her? Det er han som lager tacoen hos oss, og han lager det ved at han tar nachos i bunnen av en form og legger ting oppå.

– Lettrømme eller seterrømme?

– Rømme er noe av det beste jeg vet. Kjører lettrømme.

– Rømme er best! Ingrediensen du ikke klarer deg uten?

– Det er innmari godt med jalapenos.

– Hva legger du på først?

– Lompa. Den går på først, ja.

– Må innrømme at jeg nesten antok det, så etter lompa, da?

– Guacamole.

– Nam! Så, hvordan lager du din ULTIMATE TACO?

– Altså, det som skjer er at kjæresten min legger nachos i en ildfast form. Så legger han på kjøttdeig og ost, kjører det inn i ovnen, kanskje med litt jalapenos, tar det ut av ovnen.. Og så topper jeg med rømme og salsa. Og så legger jeg litt purre og guacca oppå – det er kjempegodt.

– Så du er egentlig en nachoskvinne, ikke en tacokvinne?

– Jeg trekker tilbake lompe først. Vi kjører nachos.

Publisert: 29.09.2017 kl. 16:11
Oppdatert: 29.09.2017 kl. 16:44


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?