Disse helgedessertene smelter på tungen

DEILIG DESSERT: Lag en krydret sjokoladekake, sjokoladepannacotta eller vaniljemousse med pasjonsfrukt til dessert i helgen. Foto: Sara Johannessen.
DEILIG DESSERT: Lag en krydret sjokoladekake, sjokoladepannacotta eller vaniljemousse med pasjonsfrukt til dessert i helgen. Foto: Sara Johannessen.
Sigrid Schei Lorentzen

Det er helg, folkens! Lag noe deilig til kvelds, og kos deg med kake eller mousse til dessert.

I helgen er det lov til å kose seg - og unne seg noe ekstra godt. Dessuten har man kanskje litt ekstra tid, og da kan du jo prøve deg på en oppskrift du ikke har prøvd før.

Vi får vann i munnen av Lise Finckenhagens sjokoladepannacotta.

En deilig pasjonsfrukt-dessert er heller ikke å forakte. Denne bør lages god tid før du skal spise den, og er utrolig frisk etter et salt måltid.

Er du en sjokoladeelsker kan du prøve deg på denne mørke sjokoladekaken med krydder. Den er både saftig og kraftig.

Også må vi jo bare tipse om denne kokosbollekaken. Med denne vil du både overraske og sjarmere. Hvis du er glad i kokosboller, er dette kaken for deg! Siri Fossing bak bloggen Rett fra Hjertet står for oppskriften, som både er glutenfri, og som kan lages både to og tre dager i forveien. God helg!

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?