Kjøpte 75 brød for å få reisepoeng

23. februar 2018Aktuelt
FIKK BONUSPOENG: Erik Storli kjøpte brød for 1492 kroner. Brødene ga han videre. Her fra en tidligere sak i VG. Foto: Adrian F. Steinbakk/VG/Erik Storli/Privat
FIKK BONUSPOENG: Erik Storli kjøpte brød for 1492 kroner. Brødene ga han videre. Her fra en tidligere sak i VG. Foto: Adrian F. Steinbakk/VG/Erik Storli/Privat

Ga alle brødene til Kirkens bymisjon og studenter.

– Selv går jeg på lavkarbo, og da er det fint å gi det til noen som trenger det mer enn meg. Samtidig får jeg bonuspoeng, så jeg er fornøyd, sier Erik Storli (27) til Godt.

Joker kjører for tiden en kampanje hvor medlemmer av kundeklubben får 50 prosent Trumf-bonus på Gullkorn-brød hver fredag og lørdag. En som ikke kunne gå glipp av dette tilbudet var Storli, som er en ivrig sparer av bonuspoeng.

27-åringen kjøpte 75 brød hos sin lokale Joker-butikk i Bodø fredag morgen, men det var ikke for å spise dem selv.

I et innlegg på Facebook-gruppen Frequent Traveler Norge deler Storli kvittering av brødkjøpet, hvor han skriver at tjente nesten 10.500 EuroBonus-poeng på handelen. Slike poeng kan brukes til betaling av flyreiser med SAS. Et annet selskap som driver med lignende bonuser er flyselskapet Norwegian og deres Norwegian Reward.

– Jeg hadde fått tips av en kompis som også samler bonuspoeng. Så jeg tok kontakt med kjøpmannen på butikken og spurte om jeg kunne kjøpe såpass mange brød. Jeg forklarte at jeg ville gi de bort, så vi ble enige om en grei fordeling av brødene, forteller Storli.

Mens mesteparten av brødene ble levert til Kirkens bymisjons kafé i Bodø, ble også noen av brødene gitt til studenter via butikken.

– Jeg var med å overlevere brødene til kafeen, og de var veldig fornøyde med at de kunne tilby ferskt brød, sier Storli.

Artikkelen fortsetter under bildet.

BRØD MOT REISE: Storli benyttet seg av brødtilbudet for å tjene poeng til reise. Foto: Javad M. Parsa/VG
BRØD MOT REISE: Storli benyttet seg av brødtilbudet for å tjene poeng til reise. Foto: Javad M. Parsa/VG

Sparer til reise

For de 75 brødene betalte Storli en sum på 1492,50 kroner - halvparten av dette er 746,25 kroner. Hver krone av bonusen blir 13,88 poeng, står det på Trumfs egne nettsider.

Med andre ord trenger en rundt 730 kroner i bonus for å få 10.000 poeng. I tillegg brukte Storli American Express-kortet til SAS som gir 20 poeng per hundrelapp.

Med 10.000 poeng kan du blant annet reise hvor du vil i Norge - fra en rimelig tur som har en verdi på noen hundrelapper til en mer kostbar tur som vanligvis koster opptil et par tusen.

– Hva skal du bruke bonuspoengene til?

– Jeg har tjent opp en del poeng, så jeg har lovet kjæresten min å ta en tur til Asia eller USA i løpet av året, sier Storli.

I fjor påske stormet det for øvrig rundt bonusprogrammet til flyselskapet: I påskeuken hevet nemlig SAS grensene for oppgraderinger med 10.000 poeng på langdistanseruter. Dette falt ikke i god jord hos SAS-kundene, skrev VG da.

Publisert: 23.02.2018 kl. 15:14
Oppdatert: 23.02.2018 kl. 18:59


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?