Velsmakende og velgjørende vegetarmat
Du kan gjøre det både fargerikt og smakfullt ved å servere vegetarmat til middag.
Selv om vi dropper både kjøtt og fisk i middagen trenger den hverken å bli kjedelig eller lite mettende. Lang innpå lasagne med gresskar, spinat og ricotta, by på burgere laget på kikerter og hvite bønner servert med wasabiyogurtdressing eller frist med falafler – kikertboller inspirert av Midtøsten med tzatziki, pitabrød og salat på siden.
Bytt ut okseburgeren med en vegetarburger laget på kikerter og bønner - eller søtpotet og kikerter, med spennende krydder og wasabiyoghurtdressing har du kanskje fått en ny favoritt.
Inspirert av Midtøsten kan du lage falafel og servere med frisk agurk- og tomatsalat, tzatziki og grove pitabrød.
Gresskar og spinat gjør jobben like godt som fyll i lasagnen som kjøttsaus. Vi holder på osten, i form av ricotta og parmesan – og topper med pinjekjerner.
Publisert: 25.08.2014 kl. 16:38
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:56
Lag deg en gratis konto