Lise Finckenhagens 17. mai-koldtbord: Festfrokost

10. mai 2019Aktuelt
FESTFROKOST: Djevelegg og varmrøkt laks er nydelige retter å servere på 17. mai-koldtbordet. Foto: Krister Sørbø/VG
FESTFROKOST: Djevelegg og varmrøkt laks er nydelige retter å servere på 17. mai-koldtbordet. Foto: Krister Sørbø/VG
AvLise FinckenhagenogKrister Sørbø

Kremet nypotetsalat, varmrøkt laks og djevelegg er noen av rettene du får når Lise Finckenhagen deler sine beste koldtbord-oppskrifter.

I mai skal det gledes, og det er mye som skal feires. Kanskje vanker det en og annen invitasjon hvor alle skal ta med en liten rett hver til et felles bord. En strålende idé, hvor også terskelen for å invitere senkes.

På et typisk mai-bord er gjerne både potetsalat, røkelaks og eggerøren representert. Her følger et par forslag til hvordan du kan løse den oppgaven, med en liten tvist, men uten å bruke nevneverdig lang tid på forberedelsene.

Alle rettene er dessuten enkle å lage til mange, så se på oppskriftene som et utgangspunkt og legg til litt her og der etter behov. Mange gode grunner til å rope hurra, altså.

Publisert: 10.05.2019 kl. 13:53


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?