Sjekk ut årets mest spennende isnyheter

7. februar 2022Aktuelt
FARGERIKT: Én ting er sikkert – blant årets ispinnenyheter går det i knæsje farger.
FARGERIKT: Én ting er sikkert – blant årets ispinnenyheter går det i knæsje farger.
Foto: Produsentene

Vegansk is, blå og lilla Frozen-kroneis og gjensyn med en gammel klassiker er blant årets ispinne-nyheter.

Saken er første gang publisert i februar i år, men er oppdatert 27. mai med flere nye istyper.

Hvert år kommer det spennende produktnyheter, og i år er intet unntak. Vi har tatt en titt på årets ispinnenyheter, og plukket ut et utvalg vi er litt ekstra spente på.

Blant de nye produktene finner vi blant annet en «drammensisk» klassiker i tre farger, og en vaskeekte «spinnvill» Syden-favoritt.

Idyll plantebasert salt karamellis

Foto: Hennig-Olsen

Denne pinneisen er plantebasert, og er laget av en ris- og kokosbase. Den er dyppet i vegansk sjokolade og crispkuler, og inneholder en salt karamellsaus.

Friskis Fersken

Foto: Hennig-Olsen

Glad i ferskengodisen i løsvekthylla? Friskis Fersken skal minne om disse, og en ferskenfruktis med 18 prosent frukt. Ispinnen er i tillegg dyppet i et syrlig frukttrekk.

Twister Spirello

Foto: Unilever

Hvis du har hatt dine turer til Syden, er det ikke utenkelig at du kjenner igjen Twister Spirello. Nå kommer den til norske frysedisker. Isen smaker ananas, jordbær og sitron.

Disney Frozen Snowflake

Foto: Unilever

Det er stor sjanse for at foreldre kommer til å høre mye (les: bli mast på) om denne nye kroneisen som er inspirert av Frost. Toppen er vaniljeis, og kjeksen er kakaobelagt – farget blå og lilla med naturlige farger.

Kjempe Yes

Foto: Diplom-Is

Klassikeren Kjempe Yes er tilbake i butikkene i år, denne gangen utgitt av Diplom-Is. Det er over 25.000 medlemmer i Facebook-gruppen «Vi som ønsker saftisen Kjempe Yes tilbake på markedet!», så 25.000 personer er i hvert fall glade i dag.

Dette er ikke første gang gamle kjenninger har kommet tilbake i isdisken. I 2020 kom Kræsj Pink tilbake etter et opphold på åtte år. Drillo-isen ble relansert i fjor, og retro-klassikeren Sjoko-Kirsj gjorde comeback som pinneis etter et opphold på 13 år i fjor.

Dobbel Orange spritz

Foto: Isbjørn Is

Denne isen frir kanskje litt ekstra til de som er glade i en oransje drink med lignende navn - Dobbel Orange Spritz er en fløteis med appelsinsmak og appelsinsaus, som er dyppet i hvit sjokolade med appelsinbiter.

Donut

Foto: Isbjørn Is

Båtis 2.0? Denne fløteisen med jordbærsaus er formet som en donut, er overtrukket med sjokolade og pyntet med tutti frutti-strøssel.

SvalBar

Foto: Hennig Olsen

SvalBar kom først ut på 80-tallet, og er nå tilbake i samme drakt som før: Peanøttis med karamellsaus og salte peanøtter, dyppet i sjokolade. Den kan minne om Snickers-isen, men vi sier aldri nei takk kombinasjonen av karamell og salte panøtter.

Crème Ekte Pistasj

Foto: Hennig Olsen

Kombinasjonen søtt og salt er aldri feil, og her får du søt pistasjis, pistasjsaus og salte pistasjnøtter. Det må da være perfekt for alle pistasjelskere?

Royal Hvit sjokolade og jordbær

Foto: Diplom Is

Jordbæris dyppet i hvit sjokolade kan jo ikke bli feil. Smak av sommer! Merk at det er begrenset hvor denne selges.

Fruitero - ny versjon

Foto: Diplom Is

Fruitero er alltid forfriskende og deilig, og nå er den fornyet med ny smak og mer frukt. Nam!

Publisert: 07.02.2022 kl. 14:51
Oppdatert: 03.06.2022 kl. 15:39


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?