Lise Finckenhagen: Raske middager på 20 minutter

21. august 2020Aktuelt
RASK MIDDAG: Har man pasta kan man alltid lage noe kjapt og godt.
RASK MIDDAG: Har man pasta kan man alltid lage noe kjapt og godt.
Foto: FOTO: Sara Johannessen Meek / VG

Raske middager er viktig når hverdagen og sulten tar oss. Mangler du inspirasjon? Prøv en av Lises deilige og raske middagsretter.

Når hverdagen igjen er over oss øker straks behovet for å utvide «raske middager» repertoaret. Middager som er like enkle som de er raske, samtidig som de helst skal være spennende, eller i hvert fall by på variasjon.

Selv må jeg nok bare innrømme at det er noen retter som går igjen og igjen her i heimen, og det er ingenting galt med det, men med en bitteliten vri kan de likevel få noe nytt over seg helt uten de store krumspringene.

Pasta, laks og wok (eller lynstekt som jeg velger å kalle det i for tiden mangel av wokpanne) vil jeg tro herjer på langt flere middagsbord enn bare vårt. Ikke så rart når man tenker over hvor mange ulike retter som befinner seg innenfor hver kategori...
Dagens forslag blir bredbåndspasta med bacon, ferske tomater og grønne erter, pannestekt laks surret i en glinsende «glasur» med hvitløk, soya, honning og lime, og lynstekt biff med masse god smak av ingefær og sesam.

Håper det faller raskt i smak!

Publisert: 21.08.2020 kl. 11:52
Oppdatert: 21.08.2020 kl. 12:02


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?