Koreansk i mexikansk drakt

8. oktober 2014Aktuelt
Spicy koreansk svinekjøtt rulles i små mexicanske tortillalefser med koriander og soya- og limesaus. Foto: Peter Kim/NTB Scanpix.
Spicy koreansk svinekjøtt rulles i små mexicanske tortillalefser med koriander og soya- og limesaus. Foto: Peter Kim/NTB Scanpix.

Fyll tacos og quesedillas med koreanskinspirert kjøtt og sauser.

Selv om det var mange restauranter som hadde servert koreanske tacos i mange år allerede, var det en food truck, Kogi Korean BBQ, som virkelig satte koreansk-mexicansk fusion på kartet. Nå finner vi koreansk-mexicanske restauranter i Los Angeles, i Seoul og i Sydney.

Mens vi venter på at den første skal åpne i Norge, lar vi oss inspirere, og lager mexicanske tacos og quesedillas fylt med koreanskmarinert kjøtt og koreanske sauser.

Måltidet kan gjerne avsluttes med en frisk piña colada - ganske syd-amerikansk - men både ananas og kokos er mye brukt i sør-øst Asia også. Skål!

Publisert: 08.10.2014 kl. 14:11
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:57


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?