Koreansk i mexikansk drakt
8. oktober 2014Aktuelt
Fyll tacos og quesedillas med koreanskinspirert kjøtt og sauser.
Selv om det var mange restauranter som hadde servert koreanske tacos i mange år allerede, var det en food truck, Kogi Korean BBQ, som virkelig satte koreansk-mexicansk fusion på kartet. Nå finner vi koreansk-mexicanske restauranter i Los Angeles, i Seoul og i Sydney.
Mens vi venter på at den første skal åpne i Norge, lar vi oss inspirere, og lager mexicanske tacos og quesedillas fylt med koreanskmarinert kjøtt og koreanske sauser.
Måltidet kan gjerne avsluttes med en frisk piña colada - ganske syd-amerikansk - men både ananas og kokos er mye brukt i sør-øst Asia også. Skål!
Publisert: 08.10.2014 kl. 14:11
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:57
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny