Til hovedinnhold

Godt med blomkål

Blomkålcarpaccio med reddiker, vårløk, dill og limejuice. (Foto: Gidske Stark.)
Blomkålcarpaccio med reddiker, vårløk, dill og limejuice. (Foto: Gidske Stark.)

Blomkål på mer og mindre «vanlig» vis.


Blomkål egner seg like godt rå i salater som kokt eller stekt i supper eller gratenger.

Grønnsaken er i utgangspunktet mager kost, men kan gjøres fyldigere og mer mettende om den serveres med ostesaus eller om den gratineres i ovnen og spises med bacon til.

Frister det med en litt lettere blomkålrett kan du prøve blomkålcarpaccio – tynne skiver av blomkål servert med vårløk, dill, reddiker og frisk limejuice eller blomkål- og krabbekaker smakt til med kjørvel og koriander.

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?