Godt med blomkål

13. november 2012Aktuelt
Blomkålcarpaccio med reddiker, vårløk, dill og limejuice. (Foto: Gidske Stark.)
Blomkålcarpaccio med reddiker, vårløk, dill og limejuice. (Foto: Gidske Stark.)

Blomkål på mer og mindre «vanlig» vis.

Blomkål egner seg like godt rå i salater som kokt eller stekt i supper eller gratenger.

Grønnsaken er i utgangspunktet mager kost, men kan gjøres fyldigere og mer mettende om den serveres med ostesaus eller om den gratineres i ovnen og spises med bacon til.

Frister det med en litt lettere blomkålrett kan du prøve blomkålcarpaccio – tynne skiver av blomkål servert med vårløk, dill, reddiker og frisk limejuice eller blomkål- og krabbekaker smakt til med kjørvel og koriander.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:19


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?