Til hovedinnhold

Slik bruker du blåbær i baksten

13. november 2012Aktuelt
BLÅTT ER GODT: Fristende blåbærterte serveres med lettpisket krem og frisk mynte. Foto: Tore-André Baardsee
BLÅTT ER GODT: Fristende blåbærterte serveres med lettpisket krem og frisk mynte. Foto: Tore-André Baardsee

Nyplukkede blåbær? Bak dem inn i en deilig kake, scones eller muffins.

Blåbær smaker deilig rett fra lyngen, du får også tak i gode, søte blåbær i butikken. Blåbær gjør seg også veldig godt i smoothies eller kaker og andre bakverk. Dessuten er de blå bærene fulle av antioksidanter.

Vi har funnet frem til fem oppskrifter på bakst med blåbær i. Fire deilige, søte varianter som passer ypperlig til dessert eller kaffekoppen og en på grove scones, kanskje noe nytt til nistepakken?

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 13.08.2015 kl. 09:59


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?