Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På Godt finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Godt skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Godt penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Godt, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Utstyret du trenger for å spise ute

25. april 2022Aktuelt
Hvis du har hage (eller bor i nærheten av en idyllisk strand), kan kanskje denne parasollen være noe for deg.
Hvis du har hage (eller bor i nærheten av en idyllisk strand), kan kanskje denne parasollen være noe for deg.
Foto: Produsenten

Kos deg litt ekstra i solen, og ta med deg maten ut. Her er utstyret du trenger for å komme langt på vei.

Strålende sol og varmere temperaturer gjør at det frister å komme seg ut – egentlig så ofte som mulig. Hva med å invitere til en koselig piknik nå som været endelig tillater det?

Under har vi samlet noen av våre favoritter – fra praktiske vannflasker og termoser, til søte pikniktepper og kule sekker.

Flasker

Det er alltid smart å ha litt avkjølende drikke tilgjengelig. Vi har plukket ut tre vannflasker som passer til den designbevisste, den plassbevisste og den praktisk anlagte (og veldig tørste).

Foto: Produsentene

Har du sett en søtere drikkeflaske? Denne kommer fra det engelske merket Lund London, og kommer i en rekke forskjellige fargekombinasjoner – som dessverre ikke er helt enkle å få sendt til Norge. Men denne turkise og lilla flasken på 300 ml får du selv i Norge.

Foto: Produsentene

Denne flasken har du kanskje sett på TikTok; Memobottle er en serie drikkeflasker som er designet for å passe nedi vesker og sekker og smale lommer. De kommer i flere formater.

Foto: Produsentene

Nalgene-flaskene er supre for deg som trenger masse væske i løpet av en dag. De har plass til 1 liter, og tåler oppvaskmaskin og frysing. Åpningen på toppen er større enn mange andre drikkeflasker.

Termos

Vår søsterside Tek.no har gjennomført en stor test av termoser, og det var to flasker fra henholdsvis Thermos og Stanley som kom vinnende ut.

Så hvis du ønsker å ha med deg litt varm kaffe eller te på pikniken, bør du vurdere å investere i en av disse.

Foto: Produsentene

Thermos Light Compact 1 liter.

Foto: Produsentene

Stanley Adventure Vacuum bottle.

Pledd

Unngå å bli våt eller skitten med et fint og praktisk piknikpledd.

Foto: Produsentene

Hvem kunne tro at sitroner var så søte? Dette piknikpleddet har en vannavstøtende bakside, og er laget av resirkulert materiale.

Foto: Produsentene

Hvis du vil ha et pledd som også funker i stuen, kan dette rød- og hvitstripete pleddet fra H & M kanskje være noe.

Foto: Produsentene

Lyst på noe litt klassisk? Hva med dette ullteppet som er laget av resirkulert ull?

Foto: Produsentene

Dette piknikteppet kommer med en liten hette du kan feste med knapper, så du har en poncho på 1–2–3 skulle piknik-kvelden bli litt kjøligere enn planlagt.

Bag og sekker

Foto: Produsentene

En totebag er alltid greit å ha tilgjengelig, og kanskje særlig siden den er perfekt å frakte piknik-godsaker i – som en deilig nystekt baguette, litt syltetøy og kanskje en god ost?

Foto: Produsentene

Hvis du synes at totebag-en var for liten, kan kanskje en sekk være tingen. Denne fra det danske merket Rains er i tillegg regntett.

Ymse

Foto: Produsentene

Hvor irriterende er det ikke å ha glemt korketrekker – eller flaskeåpner – når man endelig har satt seg til rette på piknikteppet? Denne gamle klassikeren fungerer som begge deler.

Foto: Produsentene

Med denne smarte vinpumpen, kan du «lukke» vinflasken hvis du ikke drikker den opp. Dermed varer den i flere dager, og kan fraktes forsiktig hjem fra pikniken.

Foto: Produsentene

Det er klart at du «bjudar» litt ekstra på hvis du drar fram denne brødkurven på piknik. Men den er jo veldig søt, og kan brukes til helgefrokosten ellers også.

Foto: Produsentene

Hvis du er så heldig at du har hage (eller bor i nærheten av en strand), kan kanskje denne sjarmerende parasollen være noe for deg.

Retter

Ingen piknik uten mat! Her har vi samlet noen av våre favoritter som kan passe i det fri, være seg søte og gode chocolate chip cookies, eller mettende middagspai med bacon og purre.

Publisert: 25.04.2022 kl. 15:27


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?