Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På Godt finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Godt skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Godt penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Godt, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Skap høststemning på bordet

12. september 2022Aktuelt
DEKKETØY: Lekkert bestikk med skaft i varme toner, er med på å skape stemning rundt bordet.
DEKKETØY: Lekkert bestikk med skaft i varme toner, er med på å skape stemning rundt bordet.
Foto: Produsentene

Skap litt ekstra hygge nå som høsten (kanskje) er her for godt.

Etter en lang og varm sommer, er høsten endelig her. Da er det dags for å kose seg litt ekstra med høststemning, fyr på peisen og koselige middager.

Vi har plukket ut noen av våre interiørfavoritter for å skape høststemning, som søte vaser, duker i varme toner og stilrene tekanner.

Selv om økonomien er stram om dagen, er det uansett gøy med inspirasjon. Det er også masse gull å finne i bruktbutikker og på gjenbrukssider.

Det er klart du får høststemning, hvis du dekorerer middagsbordet med disse kjempesøte små sopp-vasene som kommer i forskjellige farger.

Her snakker vi kitsch! Meningene om denne vasen var delt i redaksjonen, men jeg synes den er søt, morsom, og gøyal å pynte med – med litt ironisk distanse.

Praktisk og dekorativt! Skap litt varme på bordet med spisebrikker i naturmateriale.

Det er koselig å tulle seg inn i et pledd når det er kaldt ute. Vi falt for dette store pleddet på 140 x 200 cm fra Hubsch.

Ingenting sier høst som levende lys (unntatt kanskje sopp-vasene øverst i saken). Denne lysestaken er støpt i jern, og pulverlakkert for en matt finish.

Pynt bordet med en rutete duk, og skap restaurantfølelse på 1–2–3.

En retro og klassisk lysestake som kommer i mange forskjellige farger. Selv falt vi for denne gule varianten.

Vi falt for dette bestikksettet med imitert treskaft. Et rimeligere alternativ for deg som liker Skaugum-bestikket, men synes at prisen er vel stiv.

Et salatbestikk er praktisk å ha, og dette i varm og matt gullfinish gjør seg på et høstbord.

Har du sett søtere glass? Disse fungerer nesten som borddekorasjon i tillegg.

NOA-glassene er litt mer diskret enn dem over, men er fortsatt fargerike og lekne.

Lange helgefrokoster med gyllent løv utenfor, fyr på peisen, jazz på radioen – og deilig marmelade på brødskiven. Kan det bli bedre?

Vi falt pladask for denne kaffekannen fra Hay. Den kommer i forskjellige størrelser og farger, men vi likte denne grønne litt ekstra.

Varmende te hører høsten til. Da kan det være smart med en gjenbrukbar tesil, som denne fra Granit.

Har du sett en mer elegant vannkoker? Denne skal være super for kaffebrygging, og har blant annet temperaturkontroll, 60-minutters varmemodus og du kan velge temperatur fra 57 grader til 100 grader.

Publisert: 12.09.2022 kl. 10:51
Oppdatert: 27.10.2022 kl. 13:04


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?