Kokkeskolen: Helt andpusten
17. april 2013Aktuelt
Magnar Kirknes
Saftig andekonfit i salat, den perfekte kombinasjonen av mørt og friskt.
Saltede andelår, langsomt kokt i sitt eget fett, er kanskje verdens eldste konserveringsmetode. Konfiterte andelår sikrer et utrolig mørt og saftig kjøtt til å gispe av.
Nå som våren nærmer seg med stormkritt, passer det perfekt å servere andelårene på en frisk og smakfull salat med stekte potetterninger og asparges.
Topp det hele med en hjemmelaget vinaigrettedressing.
Publisert: 17.04.2013 kl. 11:43
Oppdatert: 17.04.2013 kl. 15:04
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse
Dagens beste tilbud
Godts ukemeny