Til hovedinnhold

Kokkeskolen: Helt andpusten

SAFTIG OG FRISKT: Andekonfit i salat med stekte potetterninger, asparges og bladsalat. Foto: Magnar Kirknes
SAFTIG OG FRISKT: Andekonfit i salat med stekte potetterninger, asparges og bladsalat. Foto: Magnar Kirknes

Saftig andekonfit i salat, den perfekte kombinasjonen av mørt og friskt. 


Saltede andelår, langsomt kokt i sitt eget fett, er kanskje verdens eldste konserveringsmetode. Konfiterte andelår sikrer et utrolig mørt og saftig kjøtt til å gispe av.

Nå som våren nærmer seg med stormkritt, passer det perfekt å servere andelårene på en frisk og smakfull salat med stekte potetterninger og asparges.

Topp det hele med en hjemmelaget vinaigrettedressing.

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?