Til hovedinnhold

Kokkeskolen: Helt andpusten

17. april 2013Aktuelt
SAFTIG OG FRISKT: Andekonfit i salat med stekte potetterninger, asparges og bladsalat. Foto: Magnar Kirknes
SAFTIG OG FRISKT: Andekonfit i salat med stekte potetterninger, asparges og bladsalat. Foto: Magnar Kirknes
Magnar Kirknes

Saftig andekonfit i salat, den perfekte kombinasjonen av mørt og friskt. 

Saltede andelår, langsomt kokt i sitt eget fett, er kanskje verdens eldste konserveringsmetode. Konfiterte andelår sikrer et utrolig mørt og saftig kjøtt til å gispe av.

Nå som våren nærmer seg med stormkritt, passer det perfekt å servere andelårene på en frisk og smakfull salat med stekte potetterninger og asparges.

Topp det hele med en hjemmelaget vinaigrettedressing.

Publisert: 17.04.2013 kl. 11:43
Oppdatert: 17.04.2013 kl. 15:04


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?