Gordon Ramsays nye restaurant har fått 12.000 reservasjoner før åpning

12. januar 2018Aktuelt
KJENDISKOKK: Gordon Ramsay åpner verdens første «Hell's Kitchen»-restaurant i Las Vegas. Her fra et norgesbesøk i 2014. Foto: Kristian Helgesen/VG
KJENDISKOKK: Gordon Ramsay åpner verdens første «Hell's Kitchen»-restaurant i Las Vegas. Her fra et norgesbesøk i 2014. Foto: Kristian Helgesen/VG

«Hell's Kitchen»-fans står i kø for å spise på den nye Las Vegas-restauranten. 

Kjendiskokken Gordon Ramsay er kanskje mest kjent for kjeftingen sin i den amerikanske realityserien «Hell's Kitchen», hvor tolv deltakere kjemper om en toppjobb i en nyåpnet restaurant.

Nå åpner han en kopi av restaurantkonseptet fra TV-serien til glede for alle fans som vil oppleve Hell's Kitchen i virkeligheten. Og interessen er så langt enorm: I løpet av ti dager har det nemlig rent inn 12.000 reservasjoner til restauranten som åpner dørene i Las Vegas i disse dager, skriver matnettstedet Food & Wine.

I pressemeldingen om restaurantplanleggingen ble det kjent at interiøret i den nye restauranten vil være så og si likt som fra det kjente TV-programmet. For å få den ekstra stemningen fra realityserien vil gjestene også kunne høre opptak av Ramsays strenge kommandoer fra kjøkkenet.

Kjente retter

Selv om den britiske kjendiskokken driver flere Michelin-restauranter verden over, er det tydelig at mange vil smake på de kjente rettene fra «Hell's Kitchen». På menyen finner du nemlig blant annet stekte kamskjell, risotto med hummer, flaskegresskar - og selvfølgelig klassikeren Biff Wellington, ifølge matsiden.

Dette er en rett der en stykke indrefilet skal bli perfekt stekt inni et lag med butterdeig,

Kokkene vil være ikledd røde og blå uniformer med matchende hodebånd - akkurat som deltakerne bruker i TV-serien.

Verdensrekord

Dette er ikke første gang kjendiskokken skaper overskrifter.

I juni 2017 satte Ramsay en ny verdensrekord i filetering av fisk. Michelin-kokken klarte da å lage 15 porsjoner kveite à 40 gram på 1 minutt og fem sekunder, noe som var 55 sekunder raskere enn kravet.

En annen kjendiskokk som skapte overskrifter i fjor, var Nigella Lawson. Hun fikk det til å koke i kommentarfeltet da hun delte en oppskrift på carbonara. Problemet? Oppskriften hennes inneholdt fløte, noe de mest hardbarka carbonara-fansene mente at en autentisk carbonara ikke skal inneholde.

Publisert: 12.01.2018 kl. 16:42


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?