Fem fantastiske iskaker til 17. mai

IS + KAKE = DIGG: Marengs, is og bringebær er den perfekte kombinasjonen. Foto: Ina-Janine Johnsen/boken «Mat på bordet – fra morgen til kveld»
IS + KAKE = DIGG: Marengs, is og bringebær er den perfekte kombinasjonen. Foto: Ina-Janine Johnsen/boken «Mat på bordet – fra morgen til kveld»
Natalie Ngo Granum

Fra Daim-iskake til høy ostekake med jordbær; disse imponerende kakene kan du lage allerede nå og ha klar til festen.

Pølser er en stor favoritt på nasjonaldagen, men noe av det beste med 17. mai må være at vi kan spise så mye iskrem vi bare orker. Det blir heller ingen fest uten minst én kake, så hvorfor ikke slå to fluer i en smekk og lag en fristende iskake?

Iskaker er like populære hos barna som de voksne. De er dessuten en av de mest praktiske kakene du kan lage når du har mye annet å tenke i forkant av en stor fest. Du kan nemlig lage den mange dager i forveien, sette den i fryseren, og alt du trenger å gjøre på selve festdagen er å ta den frem rett før servering.

Her har vi samlet våre beste iskaker:

Del dine beste festkaker med oss på Instagram med #godtno, og vi reposter kanskje bildet ditt.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?