Lørdagsmiddag med vilt

13. november 2012Aktuelt
Skikkelig viltmiddag blir det med reinsdyrfilet servert med steinsoppsaus og blåbær. (Foto: Gidske Stark.)
Skikkelig viltmiddag blir det med reinsdyrfilet servert med steinsoppsaus og blåbær. (Foto: Gidske Stark.)

Imponer med en deilig middag med hjort, elg eller reinsdyr.

Har du litt ekstra tid til å lage middag? Har du lyst til å imponere med noe nytt? Og skikkelig norsk?

Prøv en av disse oppskriftene på middag med vilt.

Røyk din egen elgstek ved hjelp av en gammel kjele og en tilklippet metallrist. Steken servere du med fløtegratinerte poteter og høstsalat.

Vilt smaker fortreffelig med søte bær, prøv oppskriften på reinsdyrfilet med blåbær, server rype med saus laget med bringebær, eller lag en hjortegryte som du servere med portvinskokte kirsebær.

Indrefilet av elg er noe av det fineste viltkjøttet du får, rull den gjerne i bacon og server med løk- og sitrussaus.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:28


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?