Lørdagsmiddag med vilt
Imponer med en deilig middag med hjort, elg eller reinsdyr.
Har du litt ekstra tid til å lage middag? Har du lyst til å imponere med noe nytt? Og skikkelig norsk?
Prøv en av disse oppskriftene på middag med vilt.
Røyk din egen elgstek ved hjelp av en gammel kjele og en tilklippet metallrist. Steken servere du med fløtegratinerte poteter og høstsalat.
Vilt smaker fortreffelig med søte bær, prøv oppskriften på reinsdyrfilet med blåbær, server rype med saus laget med bringebær, eller lag en hjortegryte som du servere med portvinskokte kirsebær.
Indrefilet av elg er noe av det fineste viltkjøttet du får, rull den gjerne i bacon og server med løk- og sitrussaus.
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:28
Lag deg en gratis konto