Slik lager du chili crisp hjemme
Slik lager du den trendy chilisausen
Matblogger Michelle Zhao viser oss hvordan du lager årets krydderolje-snakkis.
Den kinesiske chilioljen har gått som en farsott i sosiale medier det siste året.
«It»-tilbehøret under pandemien, skriver The Wall Street Journal, og sier at populariteten til chili crisp i verden har vokst sakte, men sikkert de siste årene, men at den i løpet av pandemien har tatt steget opp til superstjerne-status.
Også her til lands har glassene med Lao gan ma blitt revet ut av hyllene de siste ukene. Derfor viser Michelle Zhao, som står bak bloggen No sweet sour i samarbeid med Matkanalen deg nå hvordan du kan lage den selv.
– Jeg vokste opp med Lao Gan Ma, den kommer fra naboprovinsen, sier Zhao til Godt.
Selv har hun ofte en stor skje med sausen på stekt ris, eller blander den med kokte poteter, eller som dipp til kyllingvinger.
Her finner du oppskriften:
Publisert: 23.03.2021 kl. 12:08
Oppdatert: 07.05.2021 kl. 11:29
Lag deg en gratis konto