Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På Godt finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Godt skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Godt penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Godt, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Slukk tørsten med en snerten drikkeflaske

VANN PÅ TUR: Bær med deg vannflasken i sommer, informasjon og pris finner du i saken.
VANN PÅ TUR: Bær med deg vannflasken i sommer, informasjon og pris finner du i saken.
Foto: Klaus Langelund
Åsa H. Aaberge
Åsa H. Aaberge
Journalist

Drikker du nok vann? Slurp i deg fra en av disse romslige drikkeflaskene.

Du har nok hørt det før som både helse- eller skjønnhetstips: «Drikk nok vann». Det er viktig å drikke nok vann, ikke for lite, ikke for mye, men nok, cirka to liter om dagen, ifølge fagfolk.

Kroppen vår trenger vann og det er mange måter å få i seg nok, som å starte og ende dagen med et glass. Det er også lurt å ha en drikkeflaske handy når du sitter ved pulten på jobb, er ute på tur, i bilen eller på stranden. Har du det, kan du drikke og fylle på – igjen og igjen. Vel så viktig er en gjenbruks-drikkeflaske et strålende tiltak for å kutte engangsplast en gang for alle.

Og faktisk kan drikkeflasker attpåtil være offer for trender, noe internett sin nylige hang-up for Stanley sin gigaflaske er et prima eksempel på.

Uansett, for å holde deg hydrert og kutte plast, her er noen store, gode flasker du kan fylle vann på i sommer.

Foto: Produsenten

Iskaldt vann dagen lang? Hydro-flask kommer i ulike størrelser og alle regnbuens farger, og vannet holder seg kaldt lenge. Vi liker denne med stor tut og plass til en hel liter på tur i sommer – og det er dessuten plass til å putte isbiter nedi.

Foto: Produsenten

Om en vannflaske kan beskrives som litt chic, er den lette vannflasken fra japanske Kinto det.

Foto: Produsenten

Flaskene fra Naglene har vært en klassiker siden 1970-tallet, både på tur og til hverdags. Denne utgaven er dessuten laget med resirkulert plast. Flaskene kommer i flere farger og størrelser, denne rommer én liter.

Hos Chillout.

Foto: Klaus Langelund

Om drikkeflaske med friske farger er din greie, foreslår vi en fra danske Hay. Termoflasken kommer i deilige farger og har en hendig hank så du kan bære den rundt.

Foto: Ocean Bottle

«Ocean Bottle» er en norsk-designet flaske. For hver flaske som blir solgt, gis midler til å betale for innsamling av plast tilsvarende 1000 plastflasker eller 11 kilo plast.

Foto: Produsenten

De nette flaskene fra sveitsiske Sigg er som et ikon å regne i drikkeflaskenes verden. Du kan dessuten feste de i beltet eller på sekken på tur. Denne rommer en liter, og også disse kommer i ulike farger og størrelser.

Hos Widforss.

Foto: Produsenten

Merket Klean Kanteen har et mer bærekraftig fokus, og denne flasken består derfor av kun tre deler: stål, bambus og silikon. Den er lett men holdbar, og du kan ha 800 ml vann i den.

Foto: Produsenten

Glemmer du å drikke vann, så kan en såkalt motivasjons-flaske hjelpe på. Slike flasker har du kanskje sett i sosiale medier og er også en favoritt blant celebriteter. Om motivasjons-flaske ikke ringer en bjelle er dette altså en flaske med tekst som skal hjelpe deg å holde koll på hvor mye vann du drikker.

Hos Vita.

Foto: Produsenten

Glass er et mer bærekraftig alternativ til plastflasker. Poster-flasken fra W & P kommer med silikon-dekke utenpå i duse nyanser. Fine å ha på pulten, for eksempel.

Foto: Produsenten

Gassflaskene fra Bkr er praktiske og søte. De har også en smart hank og rommer en halv liter. Finnes i ulike varianter, og perfekt å ha med i yoga-studioet.

Foto: Produsenten

Kjølebagen fra Yeti er en kjendis, kjent for funksjonalitet og holdbarhet. Flaskene deres er intet verre, for med dem holder vannet seg iskaldt. Perfekt for eksempel på dagsturer i varmen eller teltturer uten tilgang til så mye vann.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?