Ukemeny for uke 34

SUNT OG GODT: En deilig laksemiddag med rømmedressing, er ikke å forakte.
SUNT OG GODT: En deilig laksemiddag med rømmedressing, er ikke å forakte.
Foto: Sara Johannessen Meek/VG
godt.no

Forbered neste ukes middager allerede i dag med denne ukens ukemeny. Her vil du finne både klassikere, og et par retter du kanskje ikke har smakt før.

Det er ikke alltid så lett å komme på hva man skal lage til middag. Derfor lager vi ukentlig en ny ukemeny for våre lesere. Her finner du alle tidligere ukemenyer samlet.

Denne uken vil du finne både hverdagsklassikere og helgekos på menyen. Hva med å starte uken med pannekaker? En favoritt blant både store og små.

En deilig og smakfull salat med reker, mango og en spicy chili- og limedressing er perfekt på «lillelørdag» midt i uken.

Helgen kan virkelig starte med sprø og gode vårruller med kjøttdeig, før hele kalaset avsluttes med en nydelig rett med kylling i kremet soppsaus.

Ha en fin - og smakfull - uke!

PS. Du kan selvfølgelig også lage denne middagen ved hjelp av en grillpanne innendørs, hvis været ikke tillater grilling under åpen himmel.

Vil du få flere tips til gode oppskrifter og lese inspirerende saker om mat? Nyeste utgave av magasinet Godt kan bestilles fra vår nettbutikk (fri frakt!)

Finn flere artikler:
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?