Lise Finckenhagens middagstips: Langtidsstekt lam med deilig tilbehør
2. august 2019Aktuelt
Klar for et lite grillprosjekt?
Snart fylles butikkene med deilige velfødde lam. Eller kanskje har du en lammestek liggende i fryseren, som du er litt usikker på hva du skal bruke til. Hva med å trylle dem om til noe på grensen til magisk mørt og saftig, som nærmest smelter på tungen?
Kunsten er å holde kontroll på varmen, i hvert fall sånn nesten. Men den største utfordringen blir nok å motstå fristelsen til å spise lammet før det egentlig er ferdig. Tålmodighet er en viktig ingrediens når du venter på noen fantastisk godt og grillet.
Publisert: 02.08.2019 kl. 13:57
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny