Lise Finckenhagens middagstips: Langtidsstekt lam med deilig tilbehør

2. august 2019Aktuelt
FESTMÅLTID: Denne uken viser Lise Finckenhagen hvordan du lager langtidsgrillet lammebog med masse deilig tilbehør. Foto: Sara Johannessen Meek/VG
FESTMÅLTID: Denne uken viser Lise Finckenhagen hvordan du lager langtidsgrillet lammebog med masse deilig tilbehør. Foto: Sara Johannessen Meek/VG
AvLise FinckenhagenogSara Johannessen Meek

Klar for et lite grillprosjekt?

Snart fylles butikkene med deilige velfødde lam. Eller kanskje har du en lammestek liggende i fryseren, som du er litt usikker på hva du skal bruke til. Hva med å trylle dem om til noe på grensen til magisk mørt og saftig, som nærmest smelter på tungen?

Kunsten er å holde kontroll på varmen, i hvert fall sånn nesten. Men den største utfordringen blir nok å motstå fristelsen til å spise lammet før det egentlig er ferdig. Tålmodighet er en viktig ingrediens når du venter på noen fantastisk godt og grillet.

Publisert: 02.08.2019 kl. 13:57


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?