Tre gode retter med tre ingredienser
Det er faktisk mulig å lage lunsj, middag og dessert på få ingredienser. Her får du oppskriftene på laks med pesto, pastarett og brownie - alle laget med kun tre ingredienser.
Er det mulig å lage god mat med bare tre ingredienser da? Klart det er det!
Jeg endte faktisk opp med en lang liste superenkle oppskrifter bestående av kun tre ingredienser, så dette er et tema vi må komme tilbake til, folkens!
Ok, så la jeg til salt og pepper, også en klunk olje eller smør til steking og koking, men det regner jeg med er noe alle har stående likevel så derfor vurderer jeg ikke det som juks.
Både pestolaksen og brokkoli- og chorizopasta er to knallgode hverdagsfavoritter. Pestolaksen fungerer dessuten strålende med både ørret og hvit fisk. Sprø og saftig sommerkål er nydelig tilbehør uansett fargen på fisken, og er nesten en liten rett i seg selv.
«Nugattibrownie» hadde jeg vel ikke trodd at jeg kom til å bake noen gang ... Nåvel, å «bake» er nok å dra den litt langt - røre sammen og steke er vel en mer presis beskrivelse. Men det fungerer overraskende bra, og de som liker både nugatti og sjokoladekake vil ikke bli skuffet. Barna elsket den, og jeg anbefaler kaken lun ved siden av et glass iskald melk.Her har du tre retter laget med tre ingredienser på 1-2-3!
Har du tips til flere retter laget med få ingredienser? Del dem gjerne i kommentarfeltet under!