Laks som lørdagsmiddag
Lag laks med lørdagsvri.
Laks er blitt så vanlig at vi kanskje aller helst spiser det til hverdags, og tenker at vi skal unne oss noe litt flottere når helgen kommer. Men norsk laks er noe av det flotteste vi kan få, så hvorfor ikke servere det til lørdagsmiddag?
Lag en lekker fiskemiddag får du med stekt laks servert med fennikelsalat og salsa verde laget på persille, basilikum og mynte. Eller sprøstek laksen og server den med hvite asparges, sprøstekt skinke og en lettlaget smørsaus.
Skal du ha mange på middag, er det enkelt å ovnsbake en hel lakseside med honning, soyasaus og dill - og server den med safranpoteter og en stuing laget på purreløk. En nydelig laksepai lager du med laksefilet og asparges, og butterdeig som du får kjøpt ferdig i butikken, og serverer med en frisk salat og rømmedressing.
Publisert: 17.03.2014 kl. 21:21
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:53
Lag deg en gratis konto